Főooldal
Vigyázzunk egymásra…

Vigyázzunk egymásra…


Tisztelt Szülők!

Többen érdeklődtek, hogy szükséges-e szigorítás ebben a köhögős, náthás, tüsszögő időszakban.

Sajnos az esős idő beálltával egyre kevesebb időt tudnak a gyermekek a szabadlevegőn tölteni a tanórák közben, a szellőztetés pedig nem pótolja ezt.

Azt is tapasztaljuk, hogy – bár jeleztük, hogy az Intézménybe csak egészséges gyermeket hozzanak – nem valósul meg minden esetben, hiszen gyakran előfordul, hogy a reggeli enyhe tünetek napközben felerősödnek.

Azt is látjuk, hogy egyre több gyermek hiányzik, ezért segítő közreműködésüket kérjük a folyosón és a közösségi tereken való maszkhasználathoz! Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében – sajnos a már megszokott módon- a reggelente adott maszk mellé küldjenek gyermeküktől egy zárt borítékban, – melyre ráírják a gyermekük nevét és osztályát – egy tartalékmaszkot. Ezt letesszük az osztályfőnök asztalára, és szükség esetén odaadjuk a gyermeküknek. (Amennyiben felhasználásra kerül, jelezzük, hogy a pótlásáról gondoskodni tudjanak.)

A már korábban bevezetett kézfertőtlenítés, valamint lázmérés az iskolába érkezéskor, szükség esetén napközben is megtörténik, valamint amennyiben indokolt, a szülőket a szokott módon értesítjük, ha gyermeke napközben nem érzi jól magát. (Ehhez kérjük, hogy az osztályfőnökökkel egyeztessék az elérhetőségüket biztosító telefonszámot, mert többször előfordul, hogy már új számmal rendelkeznek, melyet mi még nem ismerünk.)

Tudjuk, hogy Önök is felelősségteljesen állnak a jelenlegi helyzethez.

Előre is köszönjük az együttműködést!

Vigyázzunk egymásra!

Köszönettel:a Nevelőtestület